fbpx

Miten Voimme Olla Avuksi?

Marju

Henri

Eija

Leena

Laura

Tuija

Paikallista palvelua ammattitaidolla

Tili-Talo on perustettu jo vuonna 1992 ja olemme saaneet auttaa vuosien kuluessa jo tuhansia mahtavia asiakkaita ja toivottavasti saamme auttaa sinuakin.

Oli tarpeesi sitten pienempi tai isompi, niin uskomme että meiltä löytyy juuri sinulle tai yrityksellesi sopivat palveluratkaisut.

Meihin on luotettu jo lähes 30 vuoden ajan ja pidämme luottamustanne kunnia-asiana.

Yrityksemme vankka historia sai uudet ohjastajat vuonna 2018, kun yrittäjien saappaisiin astuivat uudet omistajat Marju Jassu-Kukkonen ja Henri Kukkonen.

Ilomantsista käsin toimiva ketterän nopea ja osaavan tehokas Tili-Talo oy tarjoaa kattavia asiakirja-, tilitoimisto- ja isännöintipalveluita, sekä alueen tuntevaa kiinteistönvälitystä.

Olemme nähneet asuntokaupassa useita lainsäädäntömuutoksia ja asuntokaupan kehityksen, yleiset talouden ylä-ja alamäet, lamat ja nousut, markkinoinnin muutokset, internetin tulon ja paljon muuta melkein 30 vuoden ajalta.

Jatkamme asiakkaiden luottamuksen turvin kohti tulevaisuutta.

MISSIO

Ilomantsista käsin toimiva ketterän nopea ja osaavan tehokas Tili- ja Kiinteistötoimisto Tili-Talo Oy tarjoaa kattavia asiakirja-, tilitoimisto- ja isännöintipalveluita, sekä alueen tuntevaa kiinteistönvälitystä vankalla ammattitaidolla.

TURVALLINEN KUMPPANI

Poikkea toimistollamme

VOIMMEKO AUTTAA SINUA?

Scroll to Top
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp