Kiinteistönvälityspalvelut

Sinua palvelee kiinteistövälittäjämme Marju Jassu-Kukkonen ja Henri Kukkonen, LKV. Vuosien kokemus alalta ja auttaa sinua saamaan parhaan hinnan kohteestasi. Henri toimii myös julkisena kaupanvahvistaja. Kokemusta löytyy myös uudistuotannon puolella sekä julkishallinnon palveluksessa.

Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon, mikä takaa että saamme aina ajantasaisen tiedon lainsäädännöstä ja muista kiinteistönvälitykseen liittyvistä asioita. Näin asiakkaat saavat kauttamme varmasti asiantuntevaa ja turvallista palvelua!

Hinnasto

Minimipalkkiot, arvonlisävero sisältyy hintaan: Osakehuoneistot

Osakehuoneistot

Minimipalkkio 2200€
Kauppahinnan ollessa yli 60000€, palkkio on 3,7% kauppahinnasta.

Omakotitalot

Minimipalkkio 2800€
Kauppahinnan ollessa yli 75000€, palkkio on 3,7% kauppahinnasta.

Muut kiinteistöt

Alkaen 2500€

Muut palvelut

Kiinteistöarvion laadinta 250€
Huoneistoarvion laadinta 150€
Hintoihin lisätään matkakustannukset.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Myymme Kiinteistösi Luotettavasti ja Osaavasti!

Vankalla paikallistuntemuksella ja kokemuksella osaamme hoitaa toimeksiantosi ammattitaidolla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

MISSIO

Ilomantsista käsin toimiva ketterän nopea ja osaavan tehokas Tili- ja Kiinteistötoimisto Tili-Talo Oy tarjoaa kattavia asiakirja-, tilitoimisto- ja isännöintipalveluita, sekä alueen tuntevaa kiinteistönvälitystä vankalla ammattitaidolla.

TURVALLINEN KUMPPANI

Poikkea toimistollamme

VOIMMEKO AUTTAA SINUA?

Scroll to Top