fbpx

Isännöintipalvelut

Hoidamme ammattitaidolla ja kokemuksella niin suurten kuin pientenkin taloyhtiöiden isännöinnin ja kiinteistökirjanpidon. Hoidamme taloyhtiötänne yhtä huolellisesti kuin omaamme!

Olemme asiakaslähtöinen isännöintitoimisto Ilomantsin ja Joensuun alueella. Haluamme huolehtia kiinteistöstäsi vuosien vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella sekä ylläpitää sen laadukkuudesta, arvosta ja kunnosta.

Monipuolisten isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme teknistä isännöintiä sekä kiinteistökirjanpitoa.

Lupaamme hoitaa taloyhtiötä kuin omaamme.

Mitä isännöinti pitää sisällään?

Taloyhtiön hallinnosta huolehtimiseen kuuluvat esimerkiksi hallitus- ja yhtiökokoukset, sopimusten hallinta, vakuutukset, talouden suunnittelu sekä erilaiset juridiset kysymykset.
Asumisen palvelut pitävät sisällään asukastiedottamisen, esimerkiksi autopaikkojen, avainten ja saunavuorojen hallinnan sekä vika- ja muuttoilmoitukset.

Kiinteistön hoitaminen tarkoittaa kiinteistön pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman tekoa, päivittäisestä korjaus- ja kunnossapitotoiminnasta huolehtimista sekä esimerkiksi projektien valvomista.

Taloyhtiön taloudesta huolehtiminen tarkoittaa yhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä huolehtimista sekä talousseurannan ja raportoinnin hoitoa. Lisäksi huolehdimme vastike-, vuokra- ja ostoreskontrasta sekä esimerkiksi lainanhallinasta. Lisäksi pidämme huolen ennakoivasta talouden ja riskien hallinnasta.

Scroll to Top

Tämä sivusto käyttää erilaisia evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ne.